Barnehagen

Sylteren Barnehage er en privat barnehage i Brønnøy kommune. Vi har to avdelinger Marihøna (0-3 år) og Humlebolet (3-6 år). Barnehagen er omringet av skog, gårdsdrift, dyr - av mange slag, vann og fjære og gode turmuligheter.

Noe vi setter stor pris på i Sylteren Barnehagen er å være ute - i all slags vær. Vi er heldige og har fin natur rundt oss, og mye spennende å følge med på. Om det er kyrne som slippes ut på enga, en traktor som durer forbi, eller en og annen tiur som har forvillet seg inn til barnehagen - så er det alltid noe gøy som skjer på Sylteren. 

Nærområdet
Vi har fine turområder å gå til hvis vi ønsker. Det er både gapahuk, klatrenett og gamme nært som selv de minste kan gå til. De eldste barna bruker også å gå til Bjørneskogen og Langheisstabben. Om sommeren kan vi også besøke fjæra i Urstabbvika. Ofte går turmålene til naboene som har sauer, kyr, eller til og med esel og llama. 

 

Tradisjoner
Vi har flere tradisjoner i løpet av året som er viktige for oss. I julen rullerer vi hvert tredje år på ha luciafrokost, juleverksted eller grøtfest, med foreldre. Vi har julebord på Hildurs Urterarium, karneval, påskefrokost med foreldre og sommeravslutning med (forhåpentligvis) grilling. Førskolegruppa har også sine tradisjoner som overnatting i barnehagen og tur til familieparken i Namnskogan.